Miksi ryhtyä Palvelukauppa.com kumppaniksi?

Saat tehdä asioita, joita rakastat

Haluamme tukea sinua osaamisesi kehittämisessä ja tarjota mahdollisuuden tehdä asioita joista todella pidät. Ei kukaan jaksa tehdä vuodesta toiseen töitä joihin ei tunne intohimoa!

Saat tehdä töitä silloin kun sinusta tuntuu siltä

Saat päättää omat aikataulusi ja milloin olet tavoitettavissa. Toimintamalli auttaa yhdistämään työt muun elämän rytmiin.

Saat kunnon korvauksen osaamisestasi

Palvelumme kautta saat paremman korvauksen osaamisestasi kuin mistään muualta. Haluamme että voit hyödyntää osaamistasi myös taloudellisesti kannattavalta pohjalta!

Saat meidän kautta helposti töitä

Pidämme huolen, että juuri sinun kaltaiselle osaajalle löytyy aina töitä. Saat tehdä mitä rakastat ja saat kunnon korvauksen työstäsi. Me Palvelukauppa.comissa markkinoimme osaamistasi ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

  • 1 Jätä hakemus

  • 2 Tule hyväksytyksi

  • 3 Ota töitä vastaan ja tienaa

Mitä tarvitset, että voit aloittaa?

  • Iloista mieltä ja palveluasennetta
  • Oma ajoneuvo, jolla pääset liikkumaan asiakkaan luo
  • Voimassa oleva ajokortti (moottoriajoneuvolle)
  • Voimassa olevat henkilöpaperit ja riittävävä työnteko-oikeus sivutoimiseen tai päätoimiseen yrittäjyyteen
Tee hakemus nyt

Usein kysytyt kysymykset - UKK

Paljonko tienaan palveluntuottajana?

Haluamme kannustaa taloudellisesti töiden tekemisen. Saat 80% asiakkaan maksamasta loppusummasta itsellesi. Loput 20% kuluu palvelun markkinointiin ja hallinnollisiin kuluihin.

Miten saan korvauksen tehdystä työstä?

Teemme kaikkien kumppanien kanssa yhteistyösopimuksen, jossa määrittelemme kaikki tärkeät työn tekemiseen liittyvät seikat kuten työnkorvauksen maksamisen. Yleensä yhteistyökumppani laskuttaa meitä 1krt/kk työraportin mukaan.

Pitääkö minulla olla auto?

Oma kulkuväline ei ole välttämätön, mutta se helpottaa ja nopeuttaa töiden suorittamista.

Pitääkö minun olla yrittäjä?

Voit olla kevytyrittäjä esim. laskutuspalvelun kautta tai päätoiminen yrittäjä. Tällä palvelumallilla saamme minimoitua hallinnolliset kulut ja sinulle jää enemmän tehdystä työstä.

Voinko tehdä palveluntuottajana mitä työtä vaan?

Olemme tarkkoja palvelun laadun tasosta. Jos olet laatua tekevä multitalentti, niin anna palaa. Emme jarruta sinua urakehityksellä.