Käyttöehdot

Käyttämällä Palvelukauppa.com-palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot (”Käyttöehdot”) ja sitoudut noudattamaan niitä.

Luethan nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen Palvelukauppa.com-palvelun käyttöä. Ethän käytä Palvelukauppa.com -palvelua, mikäli et hyväksy näitä Käyttöehtoja. Näitä Käyttöehtoja sovelletaan kaikkeen Palvelukauppa.com -palvelun käyttöön sekä näiden Käyttöehtojen mukaisesti tehtyihin Ostosopimuksiin.

Mikäli sinulla on Palvelukauppa.com-käyttäjätili, näitä Käyttöehtoja sovelletaan myös asiakasorganisaatioomme, joka on myöntänyt sinulle Palvelukauppa.com -ominaisuuden (”Asiakasorganisaatio”), niiden tilausten osalta, jotka olet tehnyt Palvelukauppa.com -ominaisuuden kautta. Mikäli nämä Käyttöehdot ja Palvelukauppa.com Asiakasorganisaatioihin sovellettavat käyttöehdot ovat ristiriidassa keskenään, etusija on kuitenkin Palvelukauppa.com Asiakasorganisaatioihin sovellettavilla käyttöehdoilla.

Nämä Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen ainoastaan meidän ja Käyttäjän välillä. sisällöstä.

Määritelmät

“ Palvelukauppa.com” tarkoittaa:

” Palvelukauppa.com -tili” tarkoittaa Palvelukauppa.com -sovellukseen luotua käyttäjätiliä, johon on lisätty Palvelukauppa.com -ominaisuus.

“ Palvelukauppa.com” tarkoittaa, Palvelukauppa.com -internetsivustoa www.Palvelukauppa.com että muita Palvelukauppa.com-sivustolla mainittuja sijainteja.

“Käyttäjä” tai ”sinä” tarkoittaa Palvelukauppa.com -palvelua käyttävää luonnollista henkilöä.

“Palvelutuote” tarkoittaa Nparts Oy:n Palvelukauppa.com -palvelussa tarjoamia palveluita.

Palvelukauppa.com identiteetti

Kauppanimi: “ Palvelukauppa.com”,     

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@palvelukauppa.com

Kuvaus Palvelukauppa.com -palvelusta

- Palvelukauppa.com tarjoaa teknologia-alustan, joka yhdistää Käyttäjät ja palvelut helposti toisiinsa. Palvelukauppa.com teknologian avulla Käyttäjät voivat ostaa Nparts Oy:n tuottamia palveluita.

- Palvelukauppa antaa tiedon Palvelukauppa.com -palvelussa tarjoamistaan palveluista. Kulloinkin voimassa oleva kuljetuksen hinta ilmoitetaan Palvelukauppa.com -palvelussa.

- Jos palveluita tilataan, alusta ilmoittaa työntekijöillemme palvelumahdollisuudesta ja teknologia mahdollistaa palvelun toimittamisen Käyttäjälle. Palvelukauppa.com veloittaa soveltuvin osin Käyttäjältä toimitusmaksun ja palvelumaksun kuljetuspalveluista, kuten Palvelukauppa.com Palvelukauppa.com -palvelussa on tarkemmin määritelty.

- Työntekijämme toimittaa Käyttäjän tilaamat tuotteet ja palvelut.

- Käyttäjän tekemä Tilaus on sitova, eikä Käyttäjä voi peruuttaa sitä sen jälkeen, kun Tilaus on tehty. Et voi peruttaa tai mitätöidä tilausta palveluista tai tuotteista sen jälkeen, kun olet sen lähettänyt. Tarkistathan huolellisesti Palvelukauppa.com-palvelussa tekemäsi Tilauksen ennen sen lähettämistä.

Käyttäjätilit

- Sinulla on rajoitettu, ei-yksinomainen, ei-siirtokelpoinen, ja ei-lisensoitava oikeus käyttää Palvelukauppa.com -palvelua siinä muodossa, jossa se sinulle kulloinkin tarjotaan.

- Voidakseen käyttää Palvelukauppa.com -palvelua Käyttäjän tulee luoda käyttäjätili Palvelukauppa.com -palvelussa annettujen ohjeiden mukaisesti. Palvelukauppa.com -palvelun käyttäjätilit ovat henkilökohtaisia (ellei toisin ole sovittu Nparts Oy:n ja Asiakasorganisaation välillä). Käyttäjä sitoutuu pitämään salassa ja suojaamaan kolmansilta osapuolilta tilitietonsa ja muut vastaavat tiedot, joilla Käyttäjä pääsee kirjautumaan henkilökohtaiselle tai Asiakasorganisaation käyttäjätilille. Yhdellä Käyttäjällä voi olla vain yksi henkilökohtainen käyttäjätili.

- Mikäli Käyttäjä epäilee käyttäjätilinsä olevan luvattomasti kolmannen osapuolen käytössä tai epäilee kolmannella osapuolella olevan hallussaan tietoja, joilla kolmas osapuoli pääsee käsiksi käyttäjätiliin, tulee Käyttäjän välittömästi ilmoittaa tästä Nparts Oy:lle. Käyttäjä on vastuussa kaikesta Palvelukauppa.com-palveluun liittyvästä käyttäjätilinsä käytöstä.

- Käyttääksesi Palvelukauppa.com -palvelua sinun tulee toimittaa voimassa olevan luottokortin tai muun maksuvälineen tiedot Palvelukauppa.com. Palvelukauppa.com ei säilytä maksuvälineesi tietoja, vaan niitä säilyttää Palvelukauppa.com käyttämä ulkopuolinen maksupalveluntarjoaja. Sitoudut maksamaan kaikki Palvelukauppa.com -palvelussa tilaamasi palvelut. Sinun tulee pitää käyttäjätilisi luottokortti- ja muut maksutiedot ajan tasalla.

Maksuehdot

- Käyttäjä maksaa Tilauksessa määritetyn hinnan sopivaa Palvelukauppa.com-palvelussa saatavilla olevaa maksutapaa käyttäen. Nparts Oy kerää kaikki maksut Käyttäjiltä tai Asiakasorganisaatioilta. Käyttäjän tai Asiakasorganisaation maksuvelvollisuus syntyy Palvelukauppa.com -palvelun kautta suoritetun Tilauksen tekohetkellä.

- Käyttäjä voi täyttää maksuvelvollisuutensa ainoastaan Palvelukauppa.com -palvelussa tarjolla olevia sähköisiä maksutapoja käyttäen. Kun Käyttäjä, tai Asiakasorganisaatio, on maksanut kauppahinnan Nparts Oy:lle, on Käyttäjä tai Asiakasorganisaatio täyttänyt maksuvelvollisuutensa.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Tilauksen toimitus

- Käyttäjän tilatessa Tilaukselleen toimituksen Palvelukauppa.com -palvelun kautta, toimitetaan Tilaus Käyttäjän Palvelukauppa.com -palvelussa vahvistamaan sijaintipaikkaan. Käyttäjän tulee lisäksi ilmoittaa katuosoite Palvelukauppa.com -palvelussa vahvistetulle sijaintipaikalle.

- Käyttäjän tulee toimituksen ajan olla tavoitettavissa Palvelukauppa.com palveluun ilmoittamastaan puhelinnumerosta. Mikäli Käyttäjän ilmoittamaan puhelinnumeroon ei saada yhteyttä, voi Palvelukauppa.com tai työntekijämme peruuttaa toimituksen. Käyttäjältä tai Asiakasorganisaatiolta voidaan tällöin veloittaa Tilauksesta täysi hinta. 

- Tavanomainen toimitus: Käyttäjän tulee olla paikalla Tilauksen yhteydessä määritellyssä vahvistetussa sijaintipaikassa ja sovitun palvelun toimituksen aloitusaikana. Mikäli Käyttäjä ei ole tavoitettavissa vahvistamassaan sijaintipaikassa 15 minuutin sisällä toimituksen saapumisesta, eikä Tilauksen toimittava työntekijä ole tavoittanut Käyttäjää puhelimitse kahden soittoyrityksen jälkeen, voidaan Tilaus peruuttaa yksipuolisesti Palvelukauppa.com tai työntekijän toimesta. Tilauksen täysi hinta voidaan tällöin veloittaa Käyttäjältä tai Asiakasorganisaatiolta.

Tilauksen peruutus

- Palvelutilauksella on 14 päivän peruutusoikeus, mikäli palvelua ei ole toimitettu 14 päivän aikana. Mikäli palvelu on toimitettu peruutusajan sisällä, ei peruutusoikeutta ole. Tilauksen loppusumma maksetaan takaisin muutaman päivän kuluttua tilauksen peruutuksesta. Peruutus on maksuton. Tarkistathan huolellisesti Palvelukauppa.com-palvelussa tekemäsi Tilauksen ennen sen lähettämistä.
Seuraavia palvelutilauksia ei koske peruutusoikeus:

Tavaroiden kuljetus
Välinevuokraus

- Tuotetilauksissa asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen sähköpostilla asiakaspalvelu@palvelukauppa.fi tai puhelimitse +358 40 259 4960

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa myös siinä tilanteessa, jos hän on vahingossa tilannut vääriä tuotteita. Tilauksen peruuttaminen täytyy tehdä välittömästi tilausvahvistuksen jälkeen, jotta tuote ei lähde turhaan toimitukseen tai sille tehdään personointeja, jolloin tilausta ei voi enään perua.

Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös palvelukauppa.com pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.

Maksun palautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Tuotteiden ja palveluiden palautus

- Palvelut ovat aineetonta, jotka eivät ole palautusoikeuden piirissä.

- Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus pois lukien lahjakortit ja yksilöidyt tuotteet, jotka ovat tehty asiakkaan mittojen mukaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin jälleenmyyntikuntoisia, myös myyntipakkauksen osalta.

Aika-arviot

- Toimitus- ja noutoajankohta sekä kaikki muut Palvelukauppa.com antamat aika-arviot ovat pelkästään arvioita. Palvelukauppa.com ei takaa, että Tilaus on toimitettu tai valmiina noudettavaksi arvioituna ajankohtana. Tilauksen toimitusaikaan vaikuttavat myös mm. liikenne, ruuhka-ajat ja sääolosuhteet.

Immateriaalioikeudet

- Kaikki immateriaalioikeudet Palvelukauppa.com -palveluun tai siihen liittyvään dokumentaatioon ja niiden osiin ovat yksinomaan NParts Oyn omistaman  Palvelukauppa.com omaisuutta. “Immateriaalioikeudet” tarkoittavat tekijänoikeuksia ja lähioikeuksia (mukaan lukien tietokantojen ja luettelojen suoja sekä oikeus valokuvaan), patentteja, hyödyllisyysmalleja, mallioikeuksia, tavaramerkkejä, toiminimiä, liikesalaisuuksia, know-how’ta ja mitä tahansa muuta rekisteröitävää tai rekisteröimätöntä immateriaalioikeutta. 

- Nämä Käyttöehdot eivät anna Käyttäjälle tai asiakasorganisaatiolle mitään immateriaalioikeuksia Palvelukauppa.com -palveluun ja Palvelukauppa.com tai sen alihankkijat/lisenssinantajat varaavat kaikki oikeudet, joita ei tässä Sopimuksessa nimenomaisesti myönnetä.

Muut Palvelukauppa.com -palvelun käyttöä koskevat ehdot

- Palvelukauppa.com -palvelua saavat käyttää vain 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt.

- Palvelukauppa.com kehittää Palvelukauppa.com -palvelua jatkuvasti. Palvelukauppa.com voi poistaa tai muuttaa Palvelukauppa.com -palvelun osia kokonaan tai osittain, mukaan lukien Palvelukauppa.com -palvelussa saatavilla olevia ominaisuuksia tai tuotteita.

- Käyttäjä ei saa (i) käyttää tai yrittää käyttää toisen henkilön henkilökohtaista Palvelukauppa.com -käyttäjätiliä tai toisen henkilön henkilökohtaista maksuvälinettä eikä pääsyä toisen henkilön henkilökohtaisiin maksutietoihin Palvelukauppa.com -palvelun kautta ilman tämän toisen henkilön hyväksyntää; (ii) kopioida, muokata tai luoda johdannaisteoksia Palvelukauppa.com -palvelusta tai mistään siihen liittyvästä teknologiasta; (iii) takaisinmallintaa, purkaa tai muuten yrittää saada selville Palvelukauppa.com -palvelun tai siihen liittyvien teknologioiden tai niiden osien lähdekoodia; (iv) poistaa tekijänoikeuteen, tavaramerkkeihin tai muihin vastaaviin oikeuksiin viittaavia merkintöjä Palvelukauppa.com -palvelusta; (v) poistaa, peittää tai piilottaa mitään Palvelukauppa.com -palvelussa esillä olevaa mainosta; (vi) kerätä, käyttää, kopioida tai siirtää Palvelukauppa.com -palvelusta saamaansa tietoa ilman Palvelukauppa.com etukäteistä kirjallista hyväksyntää; (vii) hyödyntää botteja tai muita automatisoituja työkaluja Palvelukauppa.com -palvelua käyttäessään; (viii) luoda käyttäjätiliä Palvelukauppa.com -palveluun käyttäen toisen henkilön tunnistetietoja tai muita virheellisiä tietoja;  tai (ix) käyttää Palvelukauppa.com palvelua muiden kuin Palvelukauppa.com tarjoamien käyttöliittymien, kuten Palvelukauppa.com verkkosivujen kautta.

- Palvelukauppa.com on oman harkintansa mukaan oikeus poistaa Käyttäjä Palvelukauppa.com -palvelusta välittömästi tai keskeyttää Palvelukauppa.com palvelun tarjoaminen välittömästi ja/tai olla hyväksymättä tai perua kaikki Käyttäjän tekemät Tilaukset mikäli (i) Käyttäjä väärinkäyttää Palvelukauppa.com -palvelua taikka häiritsee Palvelukauppa.com -palvelun käyttöä tai aiheuttaa vahinkoa Palvelukauppa.com -palvelulle, Palvelukauppa.com tai Palvelukauppa.com työntekijöille, (ii) Palvelukauppa.com on perusteltu syy epäillä Käyttäjän käyttävän Palvelukauppa.com -palvelua vilpillisesti, (iii) Käyttäjä tekee virheellisen Tilauksen (esimerkiksi jättämällä maksamatta tai olematta paikalla toimitusosoitteessa tai Tilauksen noutopaikassa vastaanottaakseen Tilauksen) tai toimii muutoin näistä Käyttöehdoista johtuvien velvoitteidensa vastaisesti; (iv) Palvelukauppa.com on perusteltu epäilys Tilauksen aitoudesta tai oikeudesta. Jos Palvelukauppa.com palauttaa jo maksetun Tilauksen hinnan Käyttäjälle, hinta palautetaan samalle henkilökohtaiselle käyttäjätilille, jolta Käyttäjä on suorittanut maksun; tai (v) Käyttäjä uhkailee, häiritsee, ahdistelee tai käyttäytyy taikka muutoin toimii epäasiallisesti Nparts Oy:n työntekijöitä kohtaan.

- Käyttäjistä kerättyjen henkilötietojen rekisterinpitäjä on Nparts Oy ellei toisin ole ilmoitettu. Nparts Oy käsittelevät Käyttäjistä kerättyjä henkilötietoja tietosuojaselosteensamukaisesti.

- Käyttäessään Palvelukauppa.com -palvelua Käyttäjän on noudatettava soveltuvia kolmansien osapuolten käyttöehtoja.

Voimassaolo ja irtisanominen

- Nämä Käyttöehdot ovat voimassa Nparts Oy:n ja Käyttäjän välillä niin kauan, kun Käyttäjä käyttää Palvelukauppa.com -palvelua.

- Käyttäjä voi milloin tahansa lopettaa Palvelukauppa.com -palvelun käyttämisen. Nparts Oy voi milloin tahansa lopettaa Palvelukauppa.com -palvelun tarjoamisen pysyvästi tai väliaikaisesti

Valitukset

- Huomioithan, että Palvelukauppa.com -palvelu voidaan milloin tahansa keskeyttää tai pysyvästi tai väliaikaisesti lopettaa. Älä käytä Palvelukauppa.com palvelua minkään tiedon varmuuskopiointiin. Palvelukauppa.com pyrkii parhaansa mukaan tarjoamaan alustaa ja palvelua (mukaan lukien uusia ja/tai väliaikaisia palveluita kuten jätä ovelle -toiminto, kuljetuksia uusia teknologioita hyödyntäen tai uusia tuotekategorioita koskevia kuljetuksia) virheettöminä, mutta ei voi luvata tai taata mitään koskien Palvelukauppa.com -palvelun, minkään sen toiminnon tai muun Palvelukauppa.com tarjoaman palvelun luotettavuutta, toiminnallisuutta, oikea-aikaisuutta, laatua ja sopivuutta tiettyyn käyttötarkoitukseen, tai että Palvelukauppa.com-palvelu on keskeytyksetön ja virheetön. Nparts Oy kiistävät kaikki vastuut ja takuut, joita ei ole nimenomaisesti antanut näissä ehdoissa.

- Palvelukauppa sitoutuu toimittamaan Käyttäjän tilaamat palvelut Käyttäjän Tilauksen mukaisesti Palvelukauppa.com -palvelussa ilmoitetussa ajassa. Mikäli Tilauksen toimituksessa on virheitä, voi Käyttäjä ottaa yhteyttä Palvelukauppa.com asiakaspalveluun, joka toimii tilanteessa työntekijän puolesta. Palvelukauppa.com saa yhteyden Palvelukauppa.com -palvelun sähköpostitse asiakaspalvelu@palvelukauppa.com Käyttäjä voi ottaa yhteyttä myös suoraan työntekijään.

- Käyttäjän, joka kokee Ostosopimusta rikotun, tulee reklamoida asiasta Palvelukauppa.com niin pian kuin mahdollista. Virheet tulee yksilöidä reklamaatiossa selkeästi.

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

- Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

- Mikäli olet kuluttaja, huomioithan, että näillä Käyttöehdoilla ei voida rajoittaa sellaisia oikeuksiasi, jotka perustuvat asuinmaasi pakottavaan kuluttajansuojalainsäädäntöön.

- Näistä Käyttöehdoista aiheutuvat riidat ratkaistaan Lapin käräjäoikeudessa

Muutokset käyttöehtoihin

- Näitä Käyttöehtoja voidaan muuttaa.

- Palvelukauppa.com julkaisee muutetut Käyttöehdot Palvelukauppa.com internetsivuilla ja ilmoittaa Käyttäjälle Käyttöehtojen muutoksista, jotka ovat luonteeltaan olennaisia, Palvelukauppa.com -palvelussa tai sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka Käyttäjä on lisännyt Palvelukauppa.com -palveluun. Jos Käyttäjä ei hyväksy muuttuneita Käyttöehtoja, tulee Käyttäjän lopettaa Palvelukauppa.com -palvelun käyttö.

Siirrettävyys

- Nparts Oy:llä on oikeus siirtää kaikki näistä Käyttöehdoista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet kokonaan tai osittain konserniyhtiölleen, seuraajalleen tai Palvelukauppa.com -palvelua koskevan liiketoiminnan ostajalle ilman Käyttäjän hyväksyntää.

- Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää näistä Käyttöehdoista johtuvia oikeuksia tai velvollisuuksia kokonaan tai osittain.